Met gepaste trots presenteren wij u onze vernieuwde website!

2 november 2022

Nieuws:

De afgelopen maanden is er achter de schermen hard gewerkt aan het actualiseren en vernieuwen van de website van Transvision.

We bewegen ons in een markt die altijd in beweging is, deze beweging zet zich voort op onze nieuwe website. Zo heeft u inzicht in het actueel gemiddeld aantal verzorgde ritten en de aantallen kilometers en personen per dag. En hebben wij de informatie over onze diensten geactualiseerd.

Wist u bijvoorbeeld al dat wij uw vervoersbehoefte áltijd kunnen invullen? Via DEXTR, dé gemakkelijkste taxi-app van Nederland, boekt u snel een taxi door heel Nederland. Vita Mobiliteit biedt een toegankelijk mobiliteitsplatform voor reizigers van het doelgroepenvervoer. En via onze touringcarafdeling verzorgen wij uw reizen per touringcar van aanvraag tot facturatie! Onze collega’s en vervoerders vertellen u hoe zij het werken bij en met Transvision ervaren en we delen onze meest actuele vacatures met u.

Ondanks onze zorgvuldigheid, kan het natuurlijk voorkomen dat u iets opvalt wat niet klopt. Schroom niet om dit via het contactformulier te melden.