Samen onderweg

Onze professionals doen waar zij goed in zijn in een écht partnerschap, gebaseerd op controle en vertrouwen. Al onze taxivervoerders voldoen aan onze kwaliteitseisen en beschikken over het TX-keurmerk.

Samen onderweg, in de dagelijkse operatie maar ook in innovatie. Met onze vervoerders zijn we altijd op zoek naar manieren om het vervoer te innoveren en te verduurzamen. Hierin trekken we samen op, we stimuleren en motiveren elkaar om er ook op dit gebied uit te halen wat er in zit.

REVIEW

In onze langdurige samenwerking met Transvision hebben wij gezamenlijk veel uitdagingen succesvol opgepakt. Transvision stelt haar reiziger centraal, heeft een positieve instelling en innoveert. Daarom staan wij altijd voor hen klaar! Duidelijke, gezonde, werkafspraken en korte communicatielijnen vormen een solide basis voor een mooie gezamenlijke toekomst.

Daniël van den Berg – Hofstadtax

Schuiling Personenvervoer en Transvision zijn al jaren met elkaar verbonden. Transvision is voor ons een betrouwbare partner waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Er is oog voor het kleinste detail en haar meedenkend vermogen maakt haar een perfecte partner voor ons.

Eelco ter Buurkes – Schuiling Personenvervoer B.V.

 

Ook samenwerken met Transvision?