Het gezamenlijke bedrijfsuitje: Transvision en vervoerders samen op pad met de Zonnebloem

2 augustus 2023

Nieuws:

Na een succesvolle eerste editie van ‘Het andere bedrijfsuitje’ in samenwerking met de Zonnebloem willen we dit bij Transvision in 2023 weer realiseren.

Via het andere bedrijfsuitje van de Zonnebloem zijn de medewerkers van Transvision samen met een aantal vrijwilligers van de Zonnebloem eind vorig jaar een aantal middagen op pad geweest met mensen die dat niet zelfstandig kunnen.  Zo hebben we bezoekjes gebracht aan Blijdorp en Avifauna. Hier heeft iedereen kunnen genieten van een onbezorgd dagje weg.

Omdat deze uitjes voor iedereen een groot succes waren, willen wij ook dit jaar deze uitjes organiseren. Echter pakken we het dit jaar iets anders aan.  Dit keer nodigen wij ook onze vervoerders uit om mee op pad te gaan. Samen met onze vervoerders en de Zonnebloem willen wij in verschillende regio’s in Nederland uitjes organiseren om mensen met een mobiliteitsbeperking een mooie dag te bezorgen. Hierbij laten wij de keuze aan de vervoerders om de locatie van het uitje te bepalen. Zo brengen we verbinding tussen Transvision en onze vervoerders en kunnen we iets betekenen voor mensen die er niet meer zelfstandig op uit kunnen.