Het MaaS-platform voor het totale doelgroepenvervoer

Vita Mobiliteit is een digitaal MaaS-platform ontwikkeld door Transvision. Vita Mobiliteit, of kortweg Vita, is een online mobiliteitsplatform en mobiele App, waarmee gebruikers van het doelgroepenvervoer 24 uur per dag veilig en snel ritten kunnen boeken en beheren met onder andere Valys, Wmo-regiotaxi, Ziekenvervoer en OV.

In slechts 5 minuten regelt een reiziger drempelvrij zijn of haar reis van A naar B. Met of zonder begeleider, hulpmiddelen of bagage. De reismogelijkheden van alle beschikbare vervoersdiensten zijn in één helder overzicht weergegeven voor de reiziger, inclusief de kosten en het budgetverbruik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vita Mobiliteit biedt een volwaardig OV-reisadvies met alle mogelijke OV-modaliteiten. Door het kunnen aanvragen en gebruiken van de Valys Reispas komt een complete, inclusieve OV-reis met Vita Mobiliteit dichterbij dan ooit!

Valys Reispas
De Valys Reispas is gratis aan te vragen via Vita Mobiliteit voor Valyspashouders. Het is een persoonlijke OV-chipkaart en Valyspas in één kaart. Deze biedt naast toegang tot Valys ook als vervoersbewijs in al het OV in Nederland. Met automatisch opladen en mogelijk persoonlijke kortingen reist u voordelig en zorgeloos in Nederland met taxi, bus, tram, trein en metro!

Direct contact met Vita Mobiliteit

Op dit moment zijn Valys, diverse gemeenten en zorgverzekeraars al aangesloten met hun vervoersdienst op Vita Mobiliteit! Ook aansluiten op Vita Mobiliteit?  Laat hier uw contactgegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Bezoekadres

Rivium Quadrant 122
2909 LC Capelle a/d IJssel
Nederland

Postadres

Postbus 402
2900 AK Capelle a/d IJssel
Nederland

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Aanvragen:*

Andere diensten