Vita Mobiliteit, de MaaS-oplossing voor het totale doelgroepenvervoer

25 januari 2023

Nieuws:

Vita Mobiliteit is de MaaS-oplossing voor het totale doelgroepenvervoer.

Vita mobiliteit is een online mobiliteitsplatform waarmee reizigers via elk apparaat (computer, tablet, smartphone) veilig en snel hun reizen kunnen boeken met zowel Valys, de Wmo-regiotaxi, het ziekenvervoer en het OV.

Transvision heeft Vita Mobiliteit ontwikkeld als één digitaal loket voor elke vervoersvraag. De diversiteit aan regelingen voor doelgroepenvervoer, vervoerssystemen en budgetten hebben geleid tot een onoverzichtelijk vervoersaanbod voor de klant. Het MaaS-platform Vita Mobiliteit lost dit op door de mogelijkheden overzichtelijk in beeld te brengen.

Met Vita Mobiliteit maken wij de overbrugging tussen het doelgroepen- en openbaar vervoer door altijd een reis met het OV te adviseren en de mogelijkheid tot het aanvragen en gebruik van de Valys Reispas te faciliteren. Hierbij zal altijd rekening gehouden worden met de opgegeven tijden, eventuele hulpmiddelen en persoonlijke reisvoorkeuren.
Marco van Eijk - Product Owner Transvision

Wanneer de reiziger het gewenste reisadvies heeft ontvangen, kan de reis direct geboekt en ingepland worden via Vita Mobiliteit. De reiziger betaalt de reis op de gebruikelijke manier, maandelijks achteraf op rekening. Daarnaast hebben reizigers via het mobiliteitsplatform altijd inzicht in de budgetten, facturen en de kosten van de reizen. Het gebruik van Vita Mobiliteit is gratis voor de reiziger. Vita Mobiliteit is digitaal toegankelijk en Drempelvrij- gecertificeerd!

Met Vita Mobiliteit gaat Transvision voor een toekomst waarin iedereen kan deelnemen aan de maatschappij door onze (mobiliteits)oplossingen. Vita Mobiliteit ontzorgt en brengt verbinding tussen mensen door alle reizigers hetzelfde gebruiksgemak te bieden, online een reis op maat te adviseren en ze inzicht te bieden. Vita Mobiliteit is daarmee hét MaaS-platform binnen het doelgroepenvervoer!

Bij de ontwikkeling van Vita Mobiliteit is vanaf de start de eindgebruiker, de reiziger, in het ontwikkeltraject meegenomen om de toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid van het mobiliteitsplatform te waarborgen.
Marco van Eijk - Product Owner Transvision

Vita Mobiliteit kan daarnaast ook (semi-)overheden of andere uitvoerende organisaties ontzorgen door het fysieke reisadvies of telefonische contact digitaal over te nemen. Vita biedt een hoog niveau van online zelfservice. De reiziger is in control!

Vita Mobiliteit biedt veel mogelijkheden om aan te sluiten op uw vervoersdienst. Wij, als Transvision, zorgen door samenwerking voor een snelle ontsluiting van uw service aan de reiziger.