VaxiTaxi powered by Transvision – Dé landelijke oplossing voor vervoer van en naar de vaccinatielocaties

28 april 2021

Nieuws:

Heeft u een vaccinatieafspraak ingepland? Boek een VaxiTaxi! Vooraf online reserveren en betalen en geen verrassingen achteraf. VaxiTaxi verzorgt landelijk vervoer van en naar vaccinatielocaties.

Naar de vaccinatielocatie om uw COVID-19 vaccinatie te halen, het klinkt zo simpel. Maar dat is het, helaas, voor veel mensen niet. Niet iedereen is in staat om te voorzien in vervoer van en naar de vaccinatielocatie. Om ervoor te zorgen dat het gebrek aan vervoer voor deze mensen geen drempel (meer) is om zich alsnog te laten vaccineren lanceert Transvision op 28 april 2021 de VaxiTaxi.

"Veel mensen zijn zich bewust van de essentie van het vaccineren om weer naar een ‘normale’ samenleving te gaan. Hoe sneller we dit doen, hoe eerder we weer kunnen genieten van de kleine dingen. Vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid en onze overtuiging dat mobiliteit voor niemand een belemmering mag zijn hebben wij de VaxiTaxi in het leven geroepen. Voor jezelf, voor je ouders die ver weg wonen en die je niet zelf kunt vervoeren of voor je buurvrouw die niet goed weet hoe ze naar de vaccinatielocatie moet. De Vaxitaxi is er voor iedereen. Goedkoop, veilig en snel!"
Laurens van Remortele, CEO Transvision

De naam zegt het al, met de taxi naar de vaccinatie. Veilig, comfortabel en tijdig vervoer van en naar de vaccinatielocatie. Het vervoer wordt uitgevoerd door vriendelijke chauffeur van gecertificeerde bedrijven en het vervoer vindt plaats volgens de laatste maatregelen van het RIVM. U boekt en betaalt uw reis (online) vooruit. De tarieven zijn scherp én direct inzichtelijk, net als de ophaaltijden. Om er zeker van te zijn dat u op tijd arriveert, rekenen we 10 minuten boven op de normale reistijd en houden we er bij de terugrit rekening mee dat een bezoek aan de vaccinatielocatie tussen de 30 en 35 minuten duurt. Ook kijkt onze Centrale Verkeersleiding, op afstand en realtime, mee naar waar het taxivoertuig zich bevindt, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken of u op tijd komt!

Wij steken graag, samen met onze chauffeur, de handen uit de mouwen. Zodat u uw mouw alleen nog maar hoeft op te stropen.