Transvision lanceert DEXTR: dé makkelijkste taxi-app van Nederland!

11 juli 2022

Nieuws:

Het is zover: DEXTR is live! Vanaf nu download je dé makkelijkste taxi-app van Nederland in de App Store en de Google Play Store.

 

In de afgelopen jaren hebben wij bij Transvision een betrouwbaar landelijk dekkend netwerk aan vervoerders opgebouwd, waarmee we verschillende doelgroepen dagelijks voorzien van mobiliteitsoplossingen. We zijn een voor ons nieuwe weg ingeslagen en hebben ervoor gekozen een nog onverzadigd deel van de Nederlandse taximarkt te betreden.

"We hebben met DEXTR ons eerste commerciële taxiproduct in de markt gezet, waarmee we Nederlandse reizigers de ultieme vervoersoplossing bieden."
Laurens van Remortele, CEO Transvision

Met DEXTR worden lokale vervoerders middels één gemakkelijke taxi-app verbonden met reizigers door heel Nederland. Vraag en aanbod vindt elkaar op een eenvoudige en snelle manier, waar zowel reiziger als vervoerder van profiteert. Oók buiten de grote steden en in randgebieden waar vervoersmogelijkheden beperkt zijn. Vanaf nu kunnen Nederlandse reizigers gaan en staan waar zij willen, wanneer zij willen.

DEXTR stelt iedere Nederlandse taxivervoerder in staat zich aan te sluiten bij een landelijke taxidienst, die dus ook in kleinere steden en het buitengebied te gebruiken is. DEXTR verbindt lokale vervoerders en biedt de Nederlandse reiziger daarmee de ultieme vervoersoplossing.