Transvision wenst u fijne feestdagen!

22 december 2022

Nieuws:

Een opnieuw bijzonder en bewogen jaar komt langzaam ten einde. Wij wensen u allen hele fijne feestdagen en een gezond en reislustig 2023.

We kijken terug op een jaar waarin we succesvol nieuwe opdrachten geïmplementeerd hebben. En waarin we begin juli de makkelijkste taxi-app van Nederland: DEXTR introduceerden. Met het aflopen van het contract voor Aanvullend Openbaar Vervoer (AOV) in Amsterdam hebben we begin augustus onze vestiging in Amsterdam definitief gesloten. Ondanks dat de vraag naar vervoer en de beschikbare capaciteit niet altijd in evenwicht waren, hebben we met elkaar hard gewerkt om elke reiziger van A naar B te brengen.

De feestdagen is, voor veel mensen, een periode van gezelligheid en warmte. Gezamenlijk aan het kerstdiner of proosten op het nieuwe jaar. Maar, voor onze vervoerders, centralisten en chauffeurs is dit de drukste periode van het jaar. Graag spreken wij onze dank naar hen uit, omdat zij zich óók op deze dagen volledig inzetten om iedere reiziger daar te brengen waar hij naartoe wil.

We kijken reikhalzend uit naar al het mooie dat 2023 ons hopelijk brengt en wensen u nogmaals fijne feestdagen en een goede jaarwisseling toe.