Transvision verlengt certificeringen en breidt uit met ISO 27701
Transvision

1 juli 2024

Nieuws:

Verlenging certificeringen

Bij Transvision hechten we veel waarde aan de kwaliteit, veiligheid en efficiëntie van onze diensten en systemen. Om dit te waarborgen beschikken wij over verschillende ISO-certificeringen. Transvision is  ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd. Daarnaast beschikken we ook over het TX Keurmerk voor centrales en beschikken we over het Privacy Keurmerk.

Jaarlijks vinden er externe audits plaats waarbij er wordt gekeken of Transvision nog aan alle eisen voldoet om deze certificeringen te mogen dragen. Recentelijk hebben deze audits plaatsgevonden en wij zijn trots om aan te kondigen dat wij al onze certificeringen weer hebben mogen verlengen.

Daarnaast hebben we een eerste externe audit gehad voor ISO 27701 (uitbreiding op ISO 27001 gericht op privacy). Hierbij zijn geen tekortkomingen vastgesteld, waardoor we worden voorgedragen voor certificering. Gezien dit een vrij nieuwe certificering is, zijn we hier een mooie vooroploper in, en daar zijn we erg trots op!

Transvision is trots op het behalen en behouden van deze certificeringen. We blijven ons inzetten om aan de hoogste standaarden te voldoen en voortdurend te verbeteren.