Transvision lanceert nieuwe versie van Mijn Valys

10 juli 2019

Nieuws:

Vandaag is de nieuwe versie van Mijn Valys live gegaan! In zes sprints heeft Transvision, in goede samenwerking met een ontwikkelteam van Info Support en UX- en visual design van Bikkelhart, een geheel nieuwe responsive Mijn-omgeving gerealiseerd waarin Valyspashouders hun reizen online kunnen boeken en beheren.
Gebruiksgemak voorop

In deze nieuwe versie is bijzondere aandacht besteed aan de uitstraling, gebruikersvriendelijkheid en toegankelijkheid van Mijn Valys, om op die manier de gebruikersgroep (met name 70-plussers) optimaal te faciliteren.

"Transvision maakt kennis met de wereld van agile. Dat is even wennen, maar inmiddels hebben we de smaak te pakken en "scrummen" we erop los!"
Marco van Eijk, Product Owner Transvision
Samenwerking

Wij zijn zeer te spreken over het resultaat en hebben de agile scrum werkwijze inmiddels omarmd. Graag bedanken wij Victor Siemons, Sjoerd van Oostenbrugge, Twan Aarts, Mike Derksen, Michel Douma en Laurens Verweij voor de fijne en professionele samenwerking. Wij zetten deze samenwerking voort en zijn al begonnen met de doorontwikkeling!