Het Nederlandse taxilandschap verbinden

In de afgelopen jaren hebben wij een betrouwbaar landelijk dekkend netwerk aan vervoerders opgebouwd waarmee we verschillende doelgroepen dagelijks voorzien van mobiliteitsoplossingen. In juli 2022 zijn we een voor ons nieuwe weg ingeslagen en hebben we ervoor gekozen een nog onverzadigd deel van de Nederlandse taximarkt te betreden.

We hebben ons eerste commerciële taxiproduct in de markt gezet, waarmee we Nederlandse reizigers de ultieme vervoersoplossing bieden. Oók buiten de grote steden en in randgebieden waar vervoersmogelijkheden beperkt zijn.

Lokale vervoerders worden middels één gemakkelijke taxi-app verbonden met reizigers door heel Nederland. Vraag en aanbod vindt elkaar op een eenvoudige en snelle manier, waar zowel reiziger als vervoerder van profiteert.

Bij DEXTR staan de kernwaarden gemak, vrijheid, veiligheid en betrouwbaarheid voorop. We bieden reizigers veilig en comfortabel vervoer aan wat geboekt en vooraf betaald kan worden in één makkelijke en overzichtelijke app. Doordat we samenwerken met betrouwbare vervoerders uit ons uitgebreide netwerk, kan de reiziger rekenen op professionaliteit en kwaliteit.

Middels DEXTR maken we het voor iedereen mogelijk een taxi te boeken, ongeacht het moment of de plaats. DEXTR is namelijk op elk gewenst tijdstip en overal in Nederland beschikbaar. Vanaf nu kunnen Nederlandse reizigers gaan en staan waar zij willen, wanneer zij willen.