Combinatieplanner

De door ons ontwikkelde combinatieplanner faciliteert een uitstekende bezettingsgraad van de in te zetten voertuigen en onderlinge samenwerking tussen vervoerders. Op deze manier bieden we kwalitatief vervoer voor een aantrekkelijk tarief. Daarnaast is het natuurlijk minder belastend voor het milieu!

CO₂ -reductie

Elke dag werken we eraan om onze reizen zo duurzaam mogelijk te maken. Onze vervoerders rijden steeds vaker elektrisch. Daarbij combineren we waar mogelijk taxi met OV in zogenaamde ketenreizen om zo CO₂-uitstoot te verminderen.

Van onze vervoerders verwachten we dat ze meegaan in de ontwikkelingen rondom duurzaamheid. We helpen ze hierbij door middel van voorlichting en opleidingen, zodat we samen met ons netwerk van vervoerders duurzaamheid in de mobiliteitssector blijven stimuleren.

Vita Mobiliteit

Vita Mobiliteit, of kortweg Vita, is een online MaaS-platform, waarmee gebruikers van het doelgroepenvervoer 24 uur per dag veilig en snel ritten kunnen boeken en beheren met onder meer Valys en diverse andere vervoersdiensten. Vita biedt reizigers gepersonaliseerde reisadviezen aan voor Valys, Wmo- regiotaxi, ziekenvervoer en het reguliere openbaar vervoer.

DEXTR

DEXTR biedt de makkelijkste taxi service van Nederland. Dat doen we door lokale vervoerders te koppelen aan onze taxi-app. Met de gebundelde krachten van onze vervoerders, zijn we in heel Nederland beschikbaar. DEXTR maakt het voor iedereen makkelijk om een taxi te bestellen, overal in Nederland.

Valys Reispas

De Valys Reispas is een persoonlijke OV-chipkaart, gezamenlijk ontwikkeld met Translink, waarmee Valyspashouders in het OV in Nederland kunnen reizen en gelijktijdig gebruik kunnen maken van de services van Valys. De reiziger heeft dus maar één pas nodig in plaats van twee!

Daarnaast kunnen zij gebruik maken van persoonsgebonden reisproducten in het OV, profiteren zij van leeftijdsgebonden kortingen en kunnen zij hun Valys Reispas automatisch opladen voor een onbezorgde reis met OV en Valys.

KETENREIZEN

Onze reisplanner voorziet in een reisadvies van deur tot deur afgestemd op de wensen en mogelijkheden van de reiziger, ook wel, Mobility as a Service. Een van onze kerntaken is het aanbieden van complete ketendiensten. Dat houdt in dat we de volledige reis organiseren met diverse vervoersmiddelen als taxi, trein en overig openbaar vervoer.

Als uitvoerder van Valys hebben we met onze zelfontwikkelde dienstverlening Valys Begeleid en - Vrij de ketenreis ook voor deze doelgroep toegankelijk gemaakt. Reizigers met Valys kunnen onder begeleiding van een Reisassistent hun ketenreis met Valys taxivervoer en trein zorgeloos maken. Daarnaast bieden wij ook first en last mile oplossingen voor onze opdrachtgevers. U geeft aan welke trein u wilt halen en wij regelen de rest!

 

Ook samenwerken met Transvision?