Een ander bedrijfsuitje voor het Transvision personeel!

30 november 2022

Nieuws:

Afgelopen maand heeft het personeel van Transvision een bijzonder bedrijfsuitje gedaan

De Zonnebloem biedt bedrijven een unieke en dankbare ervaring aan: 'het andere bedrijfsuitje'.  Medewerkers van een bedrijf gaan hierbij een middag op pad met mensen die dit wegens omstandigheden niet zelfstandig kunnen. Een mooi initiatief waar Transvision graag aan bijdraagt.

Afgelopen maand was het dan zo ver. Onder leiding van een aantal vrijwilligers van de Zonnebloem trokken onze medewerkers erop uit.

Er zijn 4 van deze uitjes georganiseerd, verspreid over 4 dagen. Hierbij was er de keuze uit een bezoek aan Avifauna of Diergaarde Blijdorp. In totaal hebben 28 medewerkers deel uit mogen maken van deze unieke ervaring.

De dagen zijn allen afgetrapt met een gezellig koffiemoment inclusief gebak. Zo hebben de vrijwilligers, onze medewerkers en de deelnemers vanuit de Zonnebloem elkaar beter leren kennen waardoor de sfeer er goed in kwam! Daarna gingen zij gezamenlijk op pad, het park in.

Het waren vier bijzondere dagen, waar onze medewerkers met veel voldoening op terugkijken. Vier unieke groepen met elk hun eigen mix van gezelligheid en humor hebben geresulteerd in mooie herinneringen. Dit is iets wat wij er zeker in willen houden!